Tvrtka Continental postaje imenovani partner Treking lige

Proizvođač vrhunskih guma Continental proširio je i nadogradio svoje partnerstvo s Treking ligom, najuzbudljivijim hrvatskim serijalom trkačkih utrka na otvorenom. U 2019. godini, ova suradnja poznata je još kao Continental Treking liga, a stoga je sastavljen i novi logotip.

Treking liga osnovana je 2003. godine i otada je privukla tisuće trkača iz Hrvatske te onih izvan nje, iz regije, na zapanjujuće lokacije. Ovogodišnja 15. sezona obuhvaća 10 manifestacija diljem Hrvatske, a započinje na otoku Pašmanu u ožujku te završava u Parku prirode Papuk u studenom. Trkači će, između ostalog, istraživati »Život na Marsu« na Pagu te »Zemlju Winnetou« u kanjonu rijeke Zrmanje.

Održavaju se i dva partnerska događanja, od kojih je jedan slovenski Soča Outdoor Festival na kojemu je Continetal također jedan od glavnih partnera. Kao i 2018. godine, Continental će naizloženiji biti na događanjima na otocima Pagu (30.3.) i Rabu (21.9.), a svi sudionici i gledatelji Treking lige mogu očekivati uzbudljiva nagradna natjecanja.

Continetal je u trčanje uključen kroz partnerstvo s tvrtkom Adidas. Potplat najboljih Adidas tenisica napravljen je od Continental gume, što omogućuje bolje prianjanje: istraživanja su pokazala da se prianjanje na mokrom poboljšava za 30 %. Njihova suradnja, nazvana »Get Your Grip«, nastoji ukazati na važnost sigurnog kontakta s površinom – ne samo dok vozite svoj automobil, već i dok trčite.

Saznajte više o Continental Treking ligi i događanjima sezone 2019. na outdoor.hr.