Sudjeluj u Instagram natječaju i osvoji Adidas Terrex Speed GTX

Continental kao imenski partner Treking lige za ovaj događaj Rab Island trail priprema Instagram nagradni natječaj, u kojem se možeš natjecati za glavnu nagradu – sportske cipele  Adidas Terrex Speed GTX, koje imaju najnoviji Continental đon. Osim sportskih cipela ima još nekoliko ostalih privlačnih nagrada.  

U natječaju sudjeluješ tako da tijekom Rab Island trail (21. – 22. rujna) na Instagram objaviš fotografiju, koju označiš s jednim od dvaju hashtagova: #trekingliga ili #getyourgrip

Komisija će među svim objavama, označenim sa gore navedenim hashtagovima, izabrati 10 fotografija, koje ćemo objaviti na internet stranici gripworld.si/hr i od 23. do 30. rujna za te iste omogućiti glasanje

Autor one fotografije, koja dobije najviše glasova kosrisnika, će dobiti glavnu nagradu – sportske cipele Adidas Terrex Speed GTX, a preostali finalisti praktične nagrade kao što su pametni sat, pametna staklenka za vodu i još par korisnih stvari. 

Pssst, još savjet kako doći do što više glasova tijekom glasanja: pozovite prijatelje, poznanike i dijelite link na društvenim mrežama te ih pozovite da glasaju za Vašu fotografiju i pomognu Vam doći do super nagrade! 

Pravila nagradnog natječaja