Pregled i smjernice za dalje

U godini koja je iza nas osvrnuli smo se na prošlost i napravili pregled radova i aktivnosti koje smo odradili u sklopu Gripworlda.

U dokumentu ćete naći naglašene najvažnije aktivnosti Continentala u Adria regiji, koje su se odvijale zadnjih godina. Odabrali smo najbolje prakse, naglasili marketinške platforme koje su bile nosioci pojedinačnih radnji i ključne aktivnosti na pojedinačnim događajima. Bilo je lijepo i zabavno, ponekad i poprilično zahtjevno. Ali ništa lijepo se ne postigne lako.

Potraga za zanimljivim pričama i suradnjama u kojima bi se prepoznali nije uvijek lagan zadatak, ali ključno je to da u partnerima nađemo prave sugovornike i da imamo mogućnost širiti poruku trgovačke marke.

Dokument na engleskom jeziku možete pogledati OVDJE.

Stojimo iza toga da imate najbolji prijem. U autu, na biciklu ili prilikom trčanja. Zato vjerujemo u naše produkte i istovremeno širimo svijest o tome da je cestu potrebno dijeliti i pritom paziti na sudionike te poštivati pravila.

Nadamo se da smo Vam kroz zbirku najzanimljivijih aktivnosti prezentirali naš rad u proteklom periodu i potruditi ćemo se da i sljedećih pet godina bude najmanje toliko aktivno i uspješno! Dokument je na engleskom jeziku.

Continental!

#ShareTheRoad #GetTheGrip #GetYourGrip