Pravila o kolačićima

Kolačić je mala podatkovna datoteka spremljena na vašem terminalnom uređaju. Kolačići se upotrebljavaju za analizu interesa korisnika za naša web-mjesta i pomažu da im ona budu bolje prilagođena. U načelu, našim web-mjestima možete pristupiti i bez kolačića. Međutim, želite li upotrebljavati punu funkcionalnost našeg web-mjesta na način koji vam je najbolje prilagođen, trebali biste prihvatiti kolačiće koji omogućuju uporabu određenih funkcija ili omogućuju prikladne značajke. Namijenjena svrha kolačića kojima se koristimo prikazana je na popisu koji slijedi.

Uporabom naših web-mjesta pristajete na uporabu onih kolačića koje vaš preglednik prihvaća na temelju postavki vašeg preglednika. Međutim, preglednik možete postaviti tako da vas obavijesti prije prihvaćanja kolačića, kako biste prihvatili ili odbacili samo određene kolačiće ili odbacili sve kolačiće. Nadalje, u bilo kojem trenutku možete izbrisati kolačiće sa svojega medija za pohranu.

Trenutačno su aktivirani sljedeći kolačići:

Tehnički potrebni kolačići

Izjavljujemo kako svoje kolačiće nećemo proslijediti trećim osobama.

Brisanje kolačića

Većina modernih internetskih preglednika nudi opće informacije o kolačićima i omogućuje pregled svih Vaših kolačića te brisanje jednog ili svih odjednom, kao i blokiranje ili dopuštanje kolačića na svim ili pojedinačno odabranim mrežnim stranicama. Također možete normalno isključiti pojedinačne oglašivačke kolačiće trećih osoba.

Ako promijenite postavke kolačića u svojem internetskom pregledniku, one neće vrijediti samo za našu mrežnu stranicu, već za sve mrežne stranice koje posjetite, osim ako izbrišete ili blokirate svaki kolačić zasebno. Također ćete morati prilagoditi svoje kolačiće svakom pojedinačnom pregledniku.

Informacije o kolačićima u internetskim preglednicima uglavnom se nalaze u odjeljku ‘Pomoć’. Niže su navedene poveznice za odjeljak ‘Pomoć’ u nekim od najčešće korištenih internetskih preglednika:

Microsoft Internet Explorer – http://support.microsoft.com/kb/196955

Mozilla Firefox – http://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Google Chrome – http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647

Apple Safari – http://www.apple.com/support/safari/

Opera – http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/

Google Android – http://support.google.com/android/?hl=en

Windows Phone – http://www.microsoft.com/windowsphone/en-us/howto/wp7/web/changing-privacy-and-other-browser-settings.aspx

Blackberry – http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/32004/Browser_settings_32784_11.jsp

Isključivanje kolačića s druge lokacije

Kolačiće koji se koriste na našoj mrežnoj stranici možete onemogućiti prema uputama za podešavanje posebnog dodatka (Opt-out Browser Add-on). Upute za njegovo podešavanje nalaze se na poveznici niže navedenoj poveznici:

Google Analytics – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Korisnik može u bilo kojem trenutku zatražiti uvid u svoje podatke ili njihovo brisanje na adresi: info@gripworld.hr. Zahtjev će biti obrađen u roku od 30 dana od datuma slanja.