• Pregled i smjernice za dalje

    U godini koja je iza nas osvrnuli smo se na prošlost i napravili pregled radova i aktivnosti.
    više

Trčanje/trail

U suradnji s Adidasom brinemo se o prianjanju vaših tenisica tijekom trčanja. Dokazano je da potplate naših zajedničkih tenisica izvrsno prianjaju na suhim i vlažnim podlogama, uostalom, sudjelovali smo u obaranju triju svjetskih rekorda zahvaljujući gotovo 150 godina znanja o gumenim smjesama.

pročitaj više

Biciklizam

Kada je riječ o putničkim gumama, imamo više od sto godina iskustva u proizvodnji guma za kotače koje su poznate po izvanrednom prianjanju te su među najpoželjnijima u području cestovnog i brdskog (MTB) biciklizma. Pobjednik najveće svjetske brdske biciklističke utrke Tour de France, čiji smo partner, ove je godine vozio našim gumama visoke tehnologije.

pročitaj više

Projekt

#GetYourGrip: Uvijek u pokretu

Povezujemo se s trkačkom zajednicom. Pridruži nam se.

Projekt

#GetTheGrip: Na dva kotača

Zajedno stvaramo biciklističke priče koje obuhvaćaju i najveće svjetske utrke.

Projekt

Ostavljamo trag

Trajno označene i uređene staze za trčanje u prirodi – briga za održivost i lokalni okoliš.

Projekt

Vision Zero

Continental već gotovo 150 godina poduzima značajne korake u povećanju sigurnosti u prometu. Naša korporacija, koja osim gumene ima i automobilsku diviziju, prije mnogo godina postavila si je ambiciozan, ali ostvariv cilj: Vision Zero. Inovacijama i tehnološkim razvojem želimo da smrtne žrtve, ozljede te naposljetku i same prometne nesreće postanu stvar prošlosti. Budući da bicikliste ubrajamo u najugroženije sudionike u prometu, kampanjom #SharingTheRoadSafely želimo o tome osvijestiti javnost i dati svoj obol u povećanju njihove sigurnosti.

pročitaj više